(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Hovězí na víně
Potřebné ingredience
Není to můj recept, kdysi dávno to vařila Veronika Freimanová v Prima vařečce... ale je to žravé... velmi... 1 kg hovězího masa 250 g cibule 80 g másla 150 g slaniny černý pepř bobkový list tymián 1 l červeného vína kopr trošku cukru lžička hladké mouky vařená rýže
Postup přípravy
Maso, slaninu i nakrájíme na kostičky. Necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme maso, osmahneme tak, aby se zatáhlo a nepustilo šťávu. Potom přidáme máslo, okořeníme. Přidáme víno, aby se vsáklo, osolíme, zalíváme vodou a dusíme do měkka. Mezi tím uvaříme rýži. Nandáme na talíře a podáváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bberi
(upraveno)
17. 1. 2012, 18:11
nenadchlo mě to,ani manželovi to nechutnalo, chut vína tam byla docela výrazná.... tak nevím,víno mám ráda,ale v jídle asi ne třeba to někomu chutná,sto lidí-sto chutí